Elke week wordt er onder de aangemelde deelnemers welke onderstaande poster voor het raam hebben hangen een attentie verloot. 

Wilt u ook een attentie winnen, meld u aan voor glasvezel en hang de poster voor het raam. 


Ook de winnaar van de derde taart in onze aanmeld actie is bekend. De taart is gewonnen door de Fam. Groenou, de kampen 9 te Delfstrahuizen. 


Gisteren op de skûtsjemarkt kon je een vvv-bon winnen als je je inschreef voor een glasvezelaansluiting. De winnaar is mevrouw Verschoor uit Echtenerbrug geworden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, inclusief Yvonne Holkema-Oosterhoff, lachende mensen, staande mensen en schoenen

 


De tweede taart in onze actie is gewonnen door de Fam. Wierda Baalder 6 te Delfstrahuizen.

De Familie Wierda vind ook dat Echtenerbrug en Delfstrahuizen mee moeten doen aan de vooruitgang. Niet meedoen betekend over een paar jaar een achterstand, vooral voor de bedrijven. Voor de €250,= laat je deze kans toch niet liggen aldus Jikke Wierda.

Namens de ambassadeurs en de Fryske marren op glas veel plezier met jullie prijs.

 


De eerste taart van onze posteractie voor De Fryske Marren op Glas is uitgereikt.

De prijs is gewonnen door Marco Leusink van de Petten 30 in Echtenerbrug.  

Marco is een aanmelder van het eerste uur. "Het is belangrijk voor onze dorpen dat we meegaan met de vooruitgang in onze dorpen" aldus Marco. Hij ziet vooral voor gezinnen met (jonge) kinderen grote voordelen als deze worden aangesloten op glasvezel. De jeugd doet steeds meer met mobiele telefoons en tablets. Ook de overgang naar 4k televisie vraagt binnen een paar jaar een veel grotere vraag naar bandbreedte op de digitale snelweg. Marco twijfelt eraan of dat via de kabelaars Ziggo en KPN kan. Hij ziet dan ook dat als de glasvezel er eenmaal ligt dat deze providers meegaan doen op het glasvezelnet van de Fryske marren op glas. Namens de ambassadeurs en de Fryske marren op glas veel plezier met je prijs.

Wil jij de volgende attentie winnen meld je dan aan voor glasvezel van dfmopglas en hang de poster voor je raam.